goNyheter

MOT FINLAND!

 
Hejsan alla flummiga(och seriösa) läsare jag har c:
Jag önskar er en jättebra VALBORG och hoppas att ni firar på något roligt sätt, som t.ex. framför datorn med gSm ;) eller ute med familjen/vännerna ^_^
Jag ska nu mot FINLAND(:D)! Jag ska fira valborg där med min pappas sida av släkten, jättekul tycker iaf jag, vi ska åka kryssning dit, vara där en dag och sedan kryssa tillbaka :)
 
Nu ska jag inte gå in på detaljer eftersom då blir det ett lite konstigt inlägg, men de tär några småsaker jag vill informera er om:
 
Jag kommer inte kunna uppdatera så fort, jag har kanske inte ens wi-fi och då kan jag inte uppdatera alls, så ni kommer att märka om det blir uppdateringar eller inte, tills vidare så kan jag hänvisa till dessa:

★ 
MYLOVEIS's instgram: @myloveisatgsm
★ FreakyFantasy's gSmBlogg: alltomgsm.devote.se
Askacia's gSmBlogg: askacia.blogspot.se
 
 
Väldigt snälla personer och de uppdaterar bra och ofta ^3^ Askacias gSmblogg var dne jag alltid följde tidigare, fick alltid nyehet och sådant dylikt därifrån :) Det var FreakyFantasy som fick mig att vilja starta en gSmblogg och MYLOVEIS är jättesnäll och har hjälpt mig med massor tips o.s.v. :3 Ett STORT shoutout till er ^_^
 
 
Dessutom, om ni har luuust och bor i Helsingfors/Helsinki så vill jag gärna ha lite tips:
Var kan man handla fina saker, äta god mat och njuta av omgivningen? c:
 
Ha ett jättebra par dagar nu hörrni ^_^ Så ses vi när jag kommer hem eller om jag har tur, på båten  ¯\(^_^)/¯