goNyheter

Nya moderatorer sökes!

Har du vad som krävs för att bli moderator? 

Vi söker nya moderatorer. För att ansöka till att bli moderator så måste du uppfylla följande krav:

  • Du ska vara minst 14 år gammal

  • Du ska vara minst nivå 7

  • Du ska ha möjlighet att hjälpa oss i genomsnitt 4 timmar/vecka

  • Aldrig ha varit i Time-Out (med vissa undantag om det har skett missförstånd)

 

Att vara en moderator på goSupermodel är ett stort ansvar. Vi söker dig som kan säga ifrån med ett leende på läpparna. Du ska följa din magkänsla och vara beredd på att både få ris och ros. Du ska vara en förebild för våra användare och kunna bedöma i svåra situationer vad som är rätt och riktigt.

Varje nybliven moderator kommer att få en av de rutinerade moderatorerna som handledare. De nya moderatorerna kommer att få en  prövotid i tre månader för att vi ska kunna utvärdera om man passar för rollen eller inte. Vidare ska du under din tid som moderator även ha ett minsta aktivitetspoäng som gSm Personalen stämmer av varje vecka.

Nytt för denna gång...Bild: washedoutdreams, goDesign


Ansvariga för Décor och Bildgodkänning

Nytt för denna gång är att de nya vi söker via ansökningar kommer efter sin prövotid ha antingen Décor eller bilduppladdning som ansvarsområde. Mer om det:

  • DÉCOR

Att ha ansvarsområde Décor innebär att man som huvudansvar ska övervaka och besöka våra chattrum och hjälpa till att se till att reglerna följs där.

  • BILDGODKÄNNING

För att ha ansvarsområde bildgodkänning så MÅSTE MAN vara över 18 år. OBS! Detta är superviktigt eftersom man kommer se alla de bilder som laddas upp på goSupermodel och ska hjälpa till att godkänna dessa. Då det ibland kan förekomma olämpligt innehåll är det viktigt för oss att man är vuxen. Uppge alltså din ålder när du ansöker!

OBS! De nya moderatorerna börjar först med sina ansvarsområden EFTER prövotiden på 3 månader.

För att ansöka:
Skicka in en ansökning där du på max 500 ord beskriver dig själv och varför du anser att du passar till att vara vår nästa moderator. Efter din presentation är det viktigt för oss att veta vilket ansvarsområde du vill ha (OBS! är du under 18 år kan du inte ansöka till att bli bildgodkännare)

Skicka mailet till: mod-se @ gosupermodel.com (utan mellanrum).
Sista ansökningsdag är 11 November.

Glöm inte skriva ditt modellnamn!

 

Stort lycka till om du ansöker!

Vill passa på att önska alla som ska ansöka ett stort lycka till! Det blir spännande att följa vilka ansökningar som droppar in i vår inkorg. Kom ihåg att läsa igenom din text noga innan du klickar på "skicka"-knappen. Det är viktigt för oss att texten är välformulerad och genomtänkt! Ett litet tips bara  

LYCKA TILL!

Ska du ansöka? Berätta i tråden!

Bild: Brave, goSupermodel.se